A e përhapën ahengjet muzikore vírusin? Flet Afrim Muçiqi, ka një porosi për politikanët!

Uncategorized

Gjendja pandemike në vend vazhdon të mbetet e rëndë. Dita e diel përfundoi me 36 vdekje brenda 24 orëve, shifër kjo t ragjike për vendin tonë. Qeveria mblodhi Këshillin e Sigurisë për shkak të gjendjes a larmante. Nga sot kanë hyrë në fuqi masat e reja ant i-Covid, ku përfshihen edhe ora policore si dhe kufizimi i orarit të gastronomisë.

Mirëpo, ajo se çfarë u diskutua kohëve të fundit janë deklaratat e mjekëve se në rritjen e numrit të rasteve dhe përhapjen e virusit kanë ndikuar koncertet, klubet e natës si dhe dasmat. Të njëjtit po akuzojnë këngëtarët për mbajtjen e ahengjeve të ndryshime që kanë sjellë grumbullim të njerëzve dhe përhapje të virusit njëkohësisht.

Leave a Reply

Your email address will not be published.