Befason Cako: Pandemia do të fusë Europën në kaos, shihni çka ka për të ndodhur e do më besoni

Uncategorized

Përherë zhurmon në hapësirën mediatike shqiptare me deklaratat e tij, duke i ndarë njerëzit në dy kampe ata që mendojnë si ai dhe ata kundër. Po flasim për publicistin Alfred Cako, i cili në intervistën e sotme në programin “Abc e Pasdites” me moderatorin Ermal Peçi pohoi se asnjëherë nuk shpreh diçka që nuk është e konfirmuar më parë nga ai.

Ai vazhdon të pohoj se Covid 19 është një plandemi, që do të vazhdojë edhe në vitet e mëvonshme /Pamje mePosht. Ndër të tjera theksoi se ai zgjedh të komunikojë të vërtetën me njerëzit, madje për këtë qëllim ka dhënë dorëheqjen edhe nga institucioni shtetëror ku ishte i punësuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.