“Krejt kosovarët po vijnë te ne, do ua bllokojmë rrugën”

Uncategorized

Masat e reja antí-kovíd të vendosura nga qeveria e Kosovës për shkak të rrítjes së shifrave të të ínfektuarve me koronavirus, kanë krijuar radhë të gjata automjetesh në doganën e Morinës. Tashmë për qytetarët që hyjnë në territorin e Kosovës kërkohet test ose pasaporta e vaksinimit kundër K0VID.

Ditën e sotme shumë qytetarë nuk janë lejuar të kalojnë pasi nuk ishin të pajisur me dokumentacionin e nevojshëm. Ata janë shfaqur të revoltuar në pikën e kalimit kufitar. “Na kanë kthyer për testin. Krejt kosovarët po vijnë te ne. Kjo nuk është e drejtë. Të bëhet ndonjë zgjidhje, Ndryshe as ata mos të vijnë. Ne shkojmë dhe punojmë në Kosovë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.