SkandaI në Durrës! Qytetari nga Kosova vjen me pushime, i zoti i banesës me qira e nxjerr jashtë natën

Uncategorized

Bregdeti shqiptar që përfshin pjesën e Adriatikut vazhdon të jetë zgjedhja e parë për shumë shqiptarë që vijnë nga trevat shqiptare të Kosovës apo Maqedonisë. Por kur vijnë në Shqipëri, shumë pushues zhgënjehen nga ajo që gjejnë këtu, kryesisht me shërbimin. Në redaksinë e JOQ ALBANIA shpeshherë mbërrijnë denoncime të ndyrshme se si pronarët e restoranteve dhe hoteleve abuzojnë me pushuesit.

Një qytetar që ka shkruar në redaksinë tonë ka treguar një ngjarje aspak normale që i ka ndodhur në Durrës, aty ku ishte duke kaluar pushimet me familjen e tij. Qytetari ka treguar e sapo ka mbërritur në Durrës, ashtu siç ndodh gjithmonë pronarët e banesave që jepen me qira i kanë dalë në rrugë për t’i ofruar një banesë pushimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.