A e përhapën ahengjet muzikore vírusin? Flet Afrim Muçiqi, ka një porosi për politikanët!

Uncategorized

Gjendja pandemike në vend vazhdon të mbetet e rëndë. Dita e diel përfundoi me 36 vdekje brenda 24 orëve, shifër kjo t ragjike për vendin tonë. Qeveria mblodhi Këshillin e Sigurisë për shkak të gjendjes a larmante. Nga sot kanë hyrë në fuqi masat e reja ant i-Covid, ku përfshihen edhe ora policore si dhe kufizimi i orarit të gastronomisë.

Gjithashtu, kryeministri i vendit gjatë mbrëmjes së djeshme deklaroi që gjobat do të jenë më të rënda për ata të cilët nuk respektojnë masat e vendosura. Mirëpo, ajo se çfarë u diskutua kohëve të fundit janë deklaratat e mjekëve se në rritjen e numrit të rasteve dhe përhapjen e virusit kanë ndikuar koncertet, klubet e natës si dhe dasmat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *