Buzhala: S’mund ti largoni Vjosen e Albinin, kot e keni sepse i do populli

Uncategorized

Presidentja Vjosa Osmani dhe Kryeministri Albin Kurti po suImohen në kor nga shoqëria civile, duke u klasofikuar si mashtrues dhe fitues te vitave me atë strategji. Mosni se e keni tepër gabim. Opizota e di këtë dhe ka marrë mësime, për atë po heshtë. Nuk mund tê mashtrohen mbi 50 për qind e popullit në epokên digjitale.

Ata, i zgjodhi populli thuajse në mënyrë plebishitare, sepse i do. Dhe do ti mbajë në pushtet jo sa doni ju, por sa do vet populli. E keni akuzuar Albinin pêr diktator që është kundër fjalës së lirë. S’po leni gjë pa thënë pêr të e as që po merret me ju. Tash, keni nisë me u komplemsu pse s’po merret, pse nuk po iu kundërpërgjigjet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.