Gjenerali amerikan tregon a mund të tërhiqet Amerika nga Kosova sikur nga Afganistani?

Uncategorized

Michael Barbero, gjeneral-lejtant amerikan i cili është i pensionuar beson se Amerika nuk do të tërhiqet nga Kosova, sikurse në rastin e Afganistanit. Ai në një intervistë për Kosovo-online është shprehur se është në interesin e Amerikës që të kontribuojë që Kosova të forcohet dhe të jetë stabile, transmeton Klankosova.tv.

“Besoj se investimet e Amerikës dhe NATO-s në Kosovë do të vazhdojnë edhe në të ardhmen”, është shprehur Barbero. “Ka vende, veçanërisht Rusia e cila provon që të rritë ndiklmin në këtë rajon dhe të shkaktojë probIeme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.