Kjo është vajza 21 vjeçare e Duda Balje (FOTO)

Uncategorized

Duda Balje tashmë është figurë e konfirmuar e skenës sonë politike.Ajo, është një politikane kosovare me origjinë boshnjake. Është deputete e Kuvendit të Kosovës për të disaten herë, e gjithashtu kryesoi Komisionin për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, Persona të Pagjetur dhe Peticione.

Baljes, i është dashur shpesh të flasë edhe për jetën private, pasi media është tejet e interesuar për të si personazh publik, shkruan “Kosovarja”. Deputetja ja treguar se është nënë e dy fëmijëve tashmë madhor. Kjo është vajza e Duda Balje, që siç kuptojmë, është e fejuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.