Alfred Cako: Miliarderët e botës mblidhen çdo vit në një kamp, ja çfarë ndodh aty…

Uncategorized

Mbi 90% e personave mbi 65% që vaksínohen kundër K0VíD do të humbin jetën. Ky nuk është një parashikim shkencor, por një paralajmërim i konspíracíonistit shqiptar, Alfred Cako. Cako tha në rubrikën “Rrethi Katror” në Top Channel, se 6 persona kanë v dekur sapo kanë bërë vaksínën. Sipas Cakos, pas vaksinimit, do të projektohet në kompjuter se sa vjet do të jetosh, pasi vaksínat kanë një kod të lidhur me 5G /Pamje mePosht

Ky vírus, ky mutacion është futur përmes vaksínës. Kemi 13 të v dekur, 6 nga vaksína dhe 7 nga një lloj medíkamenti që bëhet para marrjes se vaksínës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.