Gruaja 69 vjeçare lindi dy binjakë, Gjykata n i merr fëmijët

Uncategorized

Një grua 69 vjeçare ka humbur kujdestarinë e binjakëve që lindi në moshën 64 vjeç pasi gjykata më e lartë e Spanjës vendosi që ajo ishte e paaftë për t’i mbajtur.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Gjykata e Lartë Spanjolle mbështeti një vendim të 22 Prillit 2020 për heqjen e fëmijëve nga ajo, dhënë nga Gjykata Krahinore e Burgos, e cila zbuloi se për binjakët nuk po kujdeseshin në ‘mënyrën më optimale të mundshme’. Vendimi i Gjykatës së Lartë të hënën i jep fund një beteje katër-vjeçare ligjore nga gruaja, Mauricia Ibanez, e cila lindi binjakët – Gabriel dhe Maria de la Cruz – në 2017 .EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.