Lamtumirë, probleme dentare: Teknika që rrit dhëmbin e rënë në vetëm 10 javë

Uncategorized

Implantet dentare kanë shpëtuar miliona jetë në mbarë botën dhe janë zgjidhja më e mirë për mbushjen e zbrastësirave në dhëmbët tuaj.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Ato përfaqësojnë komponente kirurgjikale që lidhen me një pjesë të nofullës për të mbështetur një protezë dentare, si një urë, kurorë, protezë etj, vetëm përmes një procesi të njohur si osseointegration.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.