Persona të maskuar futen në Big Brother, por shikoni reagimin epik të Fifit (VIDEO)

Uncategorized

Mbrëmë, duke qenë festa e Halloween-it, produksioni i Big Brother është përkujdesur që edhe banorët ta festojnë, duke u sjellë atyre veshja e aksesorë që u nevojiteshin.

Madje, në një zarf që erdhi, u tha se prova e javës kishte të bënte pikërisht me këtë festë, ku do kishte njerëz të maskuar që do futeshin brenda, por që banorët nuk duhej të reagonin.

Por, një gjë e tillë nuk ndodhi me Fifin, pasi një person i maskuar u fut me një tortë në dorë e sillej përreth Fifit, kjo e fundit ia merr nga dora dhe fillon e ha për vete.

Leave a Reply

Your email address will not be published.