“Alitalia” Falimentoi, Stjuardesat Zhvishen Në Mes Të Sheshit Në Shenjë Proteste (FOTO)

Uncategorized

Disa stjuardesa janë vendosur në sheshin përpara Kapitolit për të protestuar për mbylljen e linjës ajrore të Alitalias. Në shenjë proteste ato u vendosën në distancë të barabartë nga njëra tjetra dhe më pas hoqën uniformat pasi refuzojnë shitjen e Alitalias te “Ita Airways”./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Pasi hoqën uniformat ato thirrën në kor “Ne jemi Alitalia”. Protesta e tyre zgjati rreth gjysmë ore.Kompania shënoi fundin pas 74 vitesh që operon në këtë biznes. Gjatë 20 viteve të fundit, Alitalia i ka kushtuar shtetit italian rreth 13 miliardë euro. Pandemia e ko rezultoi të ishte një goditje fatale për kompaninë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published.