E bardhë dhe plot qime, krijesa mis*terioze fri*këson vendin (VIDEO)

Uncategorized

Një krijesë misterioze ka dalë në breg në lindje të Rusisë duke alarmuar jo pak banorët. Në videon e publikuar në rrjetet sociale do të shikoni “

përbindëshin e detit” i cili duket se është i mbuluar me qime. Vendasit kanë dështuar të identifikojnë krijesën e çuditshme dhe u bëjnë thirrje shkencëtarëve për të studiuar këtë rast.

Leave a Reply

Your email address will not be published.