I biri vishet si kamerier për t’i befasuar prindërit pasi kishte qëndruar tri vjet në mërgim

Uncategorized

Në një video tashmë e bërë virale në rrjete sociale një djalë shqiptar befason prindërit e tij që s’i kishte takuar për tri vjet.Në video shihet se si djali është veshur si shërbyes në organizimin e ahengut për t’i befasuar prindërit e tij.

E personi i parë që e njohu djalin e saj ishte nëna e tij. E ëma iu hodh në përqafim porsa e pa të birin e saj.Gjithashtu në video vërehet se si edhe babai i djalit befasohet dhe njëkohësisht gëzohet tej mase e madje kalon edhe në vaj./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *