Kamera Kap Punonjsit E Aeroportit Duke Vj.Edh.Ur Nga Valixhja E Një Pasagjeri (VIDEO)

Uncategorized

Kamera Kap Punonjsit E Aeroportit Duke Vj.Edh.Ur Nga Valixhja E Një Pasagjeri /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Videoja, tregon burrin i cili hap me kuj des valixhen, ndërkohë që merr altoparlantin dhe e fsh eh tin ëzis ht në xhepin e pantallonave të tij. Ngjarja ndodhi mëngjesin e së premtes..…Ndiqni v1deon për të kuptuar më mirë se për qfarë bëhet fjalë hap market1ngunë që shfaqet menjëher posht kësaj edhe shfaqet v1deo mos e humbisnii…

Leave a Reply

Your email address will not be published.