Rekord Të Ri Botëror,Burri Me 13 Gra Të Gjitha Shtatzënë Në Të Njejtën Kohë!

Uncategorized

Ky është njeriu që është i martuar me 13 bashkëshorte dhe të gjithë janë shtatzënë në të njëjtën kohë dhe të njëjtin muaj.Ai me siguri ka thyer rekord të ri botëror!ShikoVID

Por, sikur kjo të mos ishte e mjaftueshme, të gjitha gratë janë të lumtur që janë bashkëshortet e tij dhe jetojnë së bashku si një familje e lumtur!Të gjitha gratë janë jashtëzakonisht të lumtura për shtatzëninë e tyre dhe ato përshtaten me njëri-tjetrin mjaft mirë,Secila prej tyre flet mirë për njëra-tjetrës dhe gjithashtu kujdeset për mirëqenien e njëra-tjetrës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *