Shteti Që Jep Nga 5 Mijë Euro Nëse Martoheni Me Vajzat Aty, Kushti I Vetëm Është…

Uncategorized

Presidenti aktual i vendit, Guðni Thorlacius Jóhannesson, tha se shteti i tij ka 320 mijë banorë dhe se pjesa më e madhe e tyre janë mbi 40-vjeç,ndaj vendi po përballet me një krizë të vërtetë demografike.

Iniciativa e propozuar nga ky president nuk është aspak e re, pasi edhe Kanadaja e Japonia kanë programe të tilla, ku të rinjve që kanë dëshirë të martohen si me femrat edhe me meshkujt e këtyre shteteve dhe duan të ndërtojnë jetën e tyre e të krijojnë pasardhës, si shpërblim u jepen shuma të konsiderueshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *