Alfred Cako lëshon bomb.ën e radhës: Ekonominë shqiptare e mbajnë çunat e Londrës, kokae maf.ies është një djalë nga…

Uncategorized

Konspiracionisti Alfred Cako ka bërë një deklaratë të fortë sot në “Rrethi Katror”./pamjet meP0SHTSipas tij, ekonominë shqiptare e mbajnë në këmbë djemtë që janë në Londër të Anglisë dhe jo shqiptarët që punojnë në vend.Ai gjithashtu tha se një nga kokat e Anglisë është një shqiptar nga Fieri, duke mos e përmenduar emrin e tij.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

“Ekonominë shqiptare e mbajnë çunat e Londrës. 1 mln e 700 mijë vedeta janë andej. Dërgojnë mbi 10 mijë euro në muaj dhe 14 mld euro në vit baras me GDP e vendit tonë. Çunat kanë korruptuar edhe policinë italiane edhe atë angleze. Një nga kokat e Anglisë është një djalë nga Fieri, por nuk dua të përmend emra”, tha Cako.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.