“Do të pendoheni për dëshmitë kundër Thaçit, e dimë ku jeni”, kështu Baton Haxhiu po kërcënon dëshmitarët…

Uncategorized

Ish presidentit të Kosovës, Hashim Thaçit, i cili po akuzohet nga Gjykata Speciale edhe për vrasjen e anëtarëve të LDK së, i ka dal në mbështetje njeriu i afërt i tij, Baton Haxhiu, pasi Specialja refuzoi lirimin me kusht të Thaçit.
“Është banale të mbahet kryetari i shtetit dhe ish-kryetari i Kuvendit dhe të akuzohen se mund të dëmtojnë provat. Në Kosovë ka kaluar që moti frika e njerëzve dhe askush nuk guxon që të sulmojë dëshmitarët. Përveç kësaj, asnjë nga dëshmitarët nuk jeton në Kosovë”, është shprehur Baton Haxhiu, duke shtuar se ngritja e Gjykatës Speciale është ndërtuar vetëm për një njeri, dhe ai është Hashim Thaçi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.