Ish Snajperisti gjerman i UÇK-së: Mos harroni pse jemi në republikën e madhe të quajtur Kosovë

Uncategorized

Ish Snajperisti gjerman i cili luftoi në Kosovë në anën e UÇK’së, Michael Spath, ka kujtuar luftën dhe sakrificën e luftëtarëve të UÇK-së.Ushtaraku gjerman, i trajnuar në SHBA, përmes një postimi në Facebook, tha se më parë Kosova u bë e pavarur dhe e njohur nga bota. Ne nuk do të ishim këtu sot po të mos kishin qenë trimat e asaj ajo kohë, trimat e UÇK-së.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Postimi i plotë i plotë i Spath:“Ne shkruajmë 2021, koh më parë Kosova u bë e pavarur dhe e njohur nga bota.
Nuk do të ishim sot këtu po të mos ishte trimi nga atëherë, UCK-ja, një ushtri vullnetare që luftoi kundër një pushteti superior për të shpëtuar dhe mbrojtur mijëra që një Srebrenicë të mos përsëritet më kurrë. ….EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.