Kryeministri maqedonas Zaev nuk duhej të jepte dorëheqje, por të rrëzohej nga shqiptarët!

Uncategorized

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, do të duhej të shkarkohej për mosrespektimin e të drejtave të shqiptarëve, për fyerjen e tyre, dhe për mosrespektimin e shqiptarëve në dy shtetet fqinje, përkatësisht të Kosovës dhe Shqipërisë.Ai pasi humbii disa komuna dha doreheqje nga Partia dhe nga kryeministrii mbetet te shihet ne vazhdim se cfar do te ndodh,..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *