Media serbe: BE do na jap 200 milionë në vit dhe ne t`ia dorëzojmë Kosovën shqiptarëve

Uncategorized

Bruto-produkti vendor i Serbisë në v itin 2021 ishte 52 miliardë dollarë, ndërsa 200 milionë euro që ofrohen jam 233 milionë dollarë- matematikë e thjeshtë thotë se shumën e ndihmës së BE-së ekonomia serbe e krijon brenda një ditë e gjysmë, për 39 orë, shkruan “Informer” transmeton “Bota Sot”.

Që nga 2000 Serbisë i vendoset anëtarësia në BE si e ardhme krahas obligimeve që duhen përmbushen, që me kohë u kristalizua edhe në kushtin se për anëtarësim duhet njohja e pavarësisë së Kosovës nga ana e Serbisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.