Mijëra Njerëz Nuk E Dinë Përgjigjen e Saktë, Kush Ka Përparësi Në Këtë Kryqëzim

Uncategorized

A mendoni se jeni shofer i mirë?Klubi i njohur gjerman i automobilave ADAC ka publikuar një ilustrim që ka bërë konfuzë shumëkënd, ngase gjykuar nga përgjigjet, del se shumë shoferë nuk e meritojnë patentë shoferin që e posedojnë.

Siç mund ta shihni nga ilustrimi, në kryqëzim ndodhen 6 automjete, shikoni mirë foton dhe përgjigjuni se sipas cilit rend duhet të shkojnë. Kush duhet të kalojë i pari?

1. Makina e gjelbër – Makina e kuqe dhe furgoni – autobusi.
2. Makina e kuqe dhe furgoni – vetura e gjelbër – autobusi.
3. Makina e gjelbër – Autobusi – Makina e Kuqe dhe furgoni.
4. Makina e gjelbër – Makina e kuqe – Furgoni – Autobusi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.