Mrekullia! U bë nënë në moshën 42 vjeçare gruaja Shqiptare nga Dibra !

Uncategorized

Gruaja Shqiptare nga Dibra u bë nënë në moshën 42 vjeçare!Diana Telqiu nga Dibra u bë nënë për herë të parë. Edhe ajo perjetoi ndjenjen e ëmësisë në moshën 42 vjeçare. Ajo lindi një foshnje në spitalin One Hospital, një djalë të fortë dhe të shëndetshëm.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Të bëhesh nënë në këtë moshë është paska e vështirë pasi që ekziston rre*ziku i sëmundjeve të caktuara tek nëna dhe fetusi dhe ndonjëherë vihet në dyshim jeta e tyre. Për këtë arsye Diana zgjodhi spitalin One Hospital sepse ka një menaxhim të kujdesshëm dhe specifik i shtatzënisë, i cili përfshin teste shtesë për të përjashtuar më saktë rreziqet e mundshme.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Përveç kësaj Diana zgjodhi One Hospital për lindjen e saj sepse spitali është i sigurt edhe nga rre*ziqet e pandemisë, ku çdo grua shtatzënë ka dëshirë të ndihet dhe të jetë e sigurt nga virusi COVID-19.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.