“O mjerana, unë nuk ua kam frikën…”, Naim Miftari reagon pas suImeve ndaj tij!

Uncategorized

Ish-eprori i lartë i UÇK-së dhe ish-agjenti i SHIK-ut, Naim Miftari, ka reaguar ndaj atyre që në rrjetet sociale po e suImoknë për deklaratat e tij.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Miftari i cili reagon për shumë çështje që janë me interes në Kosovë, këto ditë po përballet me disa sulme nga njerëz e grupe të ndryshme.Miftari i quan mjerana të gjitha ata, duke shtuar se nuk frikohet prej tyre e as prej shefave të tyre.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *