Po të mos ishte KFOR-I Ushtarët e Vuçiqit zbarkojnë për katër orë në Kosovë

Uncategorized

lZeka ka thënë se nëse Kosova nuk do të koordinohet me partnerët ndërkombëtarë, atëherë e ardhmja e vendit do të jetë ndarja e 17 për qind e territorit të saj.
l“Nëse Albin Kurti, apo cilido politikan shqiptar në Prishtinë dhe në Tiranë, ta kuptojnë se superfuqia e votës ka arritur të ndajë Berlinin përgjysmë, kryeqytetin me shtetit lmë të fuqishëm Europian.

lNëse ne nuk do të koordinohemi me partnerët tanë ndërkombëtarë, sidomos me Gjermaninë dhe SHBA-në, unë jam shumë i bindur dhe shumë i shqetësuar se e ardhmja e Kosovës do të ljetë ndarja e 17% të territorit të saj”.
lMë tej Zeka u shpreh se Kosova duhet të kthehet te ideja e Thaçit për paqe, ndërsa thotë se po të mos ishte KFOR-i ushtarët e Vuçiqit zbarkojnë për katër 4 orë në Prishtinë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *