Pse asnjë njeri në botë nuk ka sy të zinj? Zbuloni arsyen

Uncategorized

Ne ndoshta do të përfundonim duke qarë gjithë kohën.Objektet që janë të zeza thithin më shumë dritë në mënyrë që të duken vërtet të zinj. Drita dhe energjia

e tepërt që thith shndërrohen në energji të nxehtësisë. Kjo mund të nënkuptojë se nëse gjenet tona na kanë mundësuar disi të kemi sy të zezë të vërtetë, sytë tanë mund të kenë nevojë për shumë lot për t’i mbajtur ata të mos nxehen dhe thahen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.