Qen apo njeri kjo është fotoja që po habit rrjetin. Po ju cilin patë të parin?

Uncategorized

Një iluzion optik po mbërthen internetin nëse imazhi i fotografuar është imazhi i një qeni apo një njeriu.Njerëzit janë ndarë në dy grupime një grup thotë që është qen, grupi tjetër thotë që është njeri.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Në shikim të parë duket sikur është një njeri që po ecën në dëborë duke mbajtur një çantë shpine më figurën e një qeni pas. Nëse e shohim më nga afër dhe me imtësi shohim që duket diçka krejt tjetër.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *