Richard Grenell “habitë” gjithë vendin / Ja fjalët e tij për dialogun Kosovë – Serbi

Uncategorized

Ish-ambasadori amerikan në Gjermani, Richard Grenell, ka bërë të ditur se pozita si i emë,ruar spe,cial i tashmë ish-presidentit Donald Trump, për dialogun Kosovë-Serbi, qe detyra më e preferuar e tij.Këtë e tha vet ai, derisa po realizonte një intervistë për shou-n televiziv, Kash’s Corner, kur nikoqiri i këtij emisioni Kash Patel, e prezantoi Richard Grenellin si diplomat amerikan, ambasador në Gjermani, por duke e harruar ta prezantojë me titullin e fituar për angazhimet për Prishtinën dhe Beogradin zyrtar.

Për këtë Grenell i reagon menjëherë atij, duke i thënë se “keni harruar një nga titujt e mi?!”.
Richard Grenell: Keni harruar një nga tit,ujt e mi.Patel: Çfarë?Richard Grenell: I dërguari Presidencial për Kosovën dhe Serbinë. Ti e di që është e preferuara ime.Patel: Ju keni kaq shumë tituj. Unë nuk mund të vazhdoj me ta.Richard Grenell: Megjithatë, ky është i preferuari im.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *