Super Lajm Nga Qeveria E Kosovës Për Rritjen E Socialit, Ja Nga Sa Do Të Merrni Tani

Uncategorized

Qeveria e Kosovës ka miratuar për dyfishimin e pagesës për përfituesit e skemës së ndihmës sociale për periudhën nëntor- dhjetor 2021, shkruan IndeksOnline.Personat të cilët e marrin socialin do të kenë dyfishim për muajin nëntor dhe dhjetor.
|Qeveria miratoi vendimin për dyfishimin e pagesës për përfituesit e skemës së ndihmës sociale për periudhën nëntor- dhjetor 2021.

Me anë të këtij vendimi, Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ndanë mjete të cilat synojnë përkrahjen financiare për përfituesit e skemave të ndihmës sociale për periudhën Nëntor – Dhjetor 2021, me dyfishim të pagesës mbi vlerën bazë dhe shtesave, të aprovuar më parë me vendim të Qeverisë”, thuhet në njoftim.Qeveria e Kosovës ka miratuar për dyfishimin e pagesës për përfituesit e skemës së ndihmës sociale për periudhën nëntor- dhjetor 2021, shkruan IndeksOnline.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *