Viola Von Cramon “dridhë” Vuçiqin me këtë qe sapo tha për të

Uncategorized

“Për mua ky udhëtim ishte veç një konfirmim në praktikë se Partia Progresiste në Serbi e udhëhequr nga Aleksandër Vuçiç vazhdon të përdorë çdo mundësi për të s ulmuar dhe mbytur zërat kritikë” ka thënë Viola von Cramon anëtarja e Parlamentit Evropian dhe raportuesja për Kosovë në një intervistë për Danas pas vizitës në Serbi.

Ajo në këtë udhëtim ishte pritur edhe nga një protestë e organizuar nga disa asamblistë të partisë së Aleksandër Vuçiç derisa po bënte një vizitë në një komunë serbe.
“Kosova është zemra e Serbisë” dhe “nuk do na e marrësh Kosovën dot” ishin brohoritjet me të cilat u prit Von Cramon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.