Vjen Lajmi BEFASUES Për Ushtrinë E Kosovës Nga SHBA, Albin Kurti Jep Lajmin E MADH!!

Uncategorized

Vjen Lajmi BEFASUES Për Ushtrinë E Kosovës Nga SHBA, Albin Kurti Jep Lajmin E MADH!!Vjen Lajmi BEFASUES Për Ushtrinë E Kosovës Nga SHBA, Albin Kurti Jep Lajmin E MADH!!Mehaj tutje ka thënë se FSK-ja do të jetë në ko ordinim të plotë me SHBA-në dhe vendet e tjera partnere, duke shtuar se Forca e Sigurisë së Kosovës do të jetë gjithënjë në shër,bim tëqyt,etarëve.

Ndërkaq, ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Philip Kosnett ka premtuar bashkëpunim të mëtut,jeshëm me FSK-në, “Ambasadori Kosnett, premtoi se SHBA, përmes bashkëpunimit me Armatën e SHBA-ve, Gardën Kombëtare të Ajovës, dhe pro,grameve tjera, sikur edhe deri më tash, do të vazhdojë partner,itetin me Ministrinë e Mbrojtjes dhe FSK-në.Në fund, të dy ishin të një që,ndrimi që të intensifikohet edhe më tej bashkë,punimi bilateral në mes dy v,endeve partnere në fushën e sigurisë dhe mbrojtjes”, thuhet në komun,ikatën e Ministrisë së Mbrojtes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *