Zoti është i madh! Për tree muaj kanë lindur 31 binjakë shqiptarë, 5 trinjakë dhe katërnjakë

Uncategorized

Në Klinikën e Gjinekologjisë të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës në 3 muajt e parë të vitin 2021 janë realizuar 1 mijë e 929 lindje.

Prej tyre, 699 janë kryer me op eracion, thuhet në raportin e punës për këtë periudhë kohore. 1 mijë e 69 foshnje janë të gjinisë mashkullore, kurse 904 foshnje tjera janë femra. Në numrin e përgjithshëm janë regjistruar, gjithashtu, 31 lindje me binjakë, 5 me trinjakë dhe 1 me katërnjakë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.