Biden e zë gjumë gjatë konferencës për Ndryshimet Klimaterike, pamjet bëhen virale

Uncategorized

Joe Biden ka qenë në fokusin e mediave në Konferencën e Kombeve të Bashkuara për Ndryshimet Klimaterike. Presidenti 78-vjeçar, shihet duke fjetur teksa bëhej fjalimi hapës.Video është bërë virale nga gazetari i Washington Post, Zach Purser Brown.

“Biden duket se bie në gjumë gjatë fjalimeve hapëse të COP26,” shkroi Purser

Brown në përshkrimin e një videoje që tregonte Biden duke mbyllur sytë për periudha të gjata kohore përpara se një ndihmës t’i afrohej dhe t’i transmetonte diçka.

Leave a Reply

Your email address will not be published.