E bujshme/ “FACEBOOK” fshin të dhënat e 1 miliard përdoruesve, ja çfarë do ‘zhdukë’ tjetër

Uncategorized

Facebook ka lajmëruar se do të mbyllë sistemin e tij të njohjes së fytyrës dhe do të fshijë gjurmët e mbi 1 miliard përdoruesve.

Gjiganti i mediave sociale është shprehur se ky ndryshim pritet të përfaqësojë një nga transformimet më të mëdha në përdorimin e njohjes së fytyrës në historinë e teknologjisë.

Mësohet se më shumë se një e treta e përdoruesve aktivë në Facebook kanë zgjedhur identifikimin përmes fytyrës, heqja e këtij sistemi,
do të rezultojë me fshirjen e të dhënave të mbi 1 miliard personave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *