Hashim Thaçin po e braktisin edhe avokatët!

Uncategorized

Samuel Blom-Cooper nuk do të jetë më avokat i ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi në Gjykatën Speciale.Cooper është larguar nga ekipi mbrojtës i Thaçit më 28 tetor.

Avokat kryesor i Thaçit, Gregory Keohe, ka bërë të ditur se ndërprerja e kontratës së Bloom Cooper do të bëhet pa efekt të kundërt në interesat e Thaçit.

“Më 28 tetor 2021, avokati z. Gregory Kehoe, informoi Zyrën e Mbrojtjes se z. Blom-Cooper i ka pushuar shërbimet si bashkë-avokat i z. Thaçi. Në bazë të nenit 18(6) të Direktivës për avokatin, avokati informoi më tej Zyrën e Mbrojtjes se ndërprerja e kontratës së z. Blom-Cooper do të realizohej pa efekt të kundërt në interesat e z. Thaçi dhe kohëzgjatjen e procedures”, ka thënë ai.

Keohe në shkresën e tij gjithashtu ka informuar se ai vazhdon të ndihmohet nga katër bashkë-avokatë të tjerë.Ndryshe, Bloom-Cooper ishte caktuar si bashkë-avokat i Thaçit më 16 nëntor të vitit të kaluar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.