Ndizet alarmi për Ballkanin/ “Viktima e parë Bosnja…” Kjo është strategjia e Putinit dhe Vuçiqit

Uncategorized

Bytyçi: Historikisht Ballkani është destabilizuar nga luftrat që ka shkaktuar Serbia
Në një analizë të publikuar ditë më parë, njohësi i zhvillimeve të Ballkanit Perëndimor, Janusz Bugajski, ka paralajmëruar se Rusia po përgatit luftën e ardhshme ballkanike.Sipas Bugajskit, Serbia është peng i Rusisë në Ballkan dhe se kjo e fundit mund të përdorë serbët për të nisur një luftë të re me fqinjët e saj për të rritur ndikimin ndërkombëtar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *