Peshon 272 kg, g ruaja tregon si arriti në këtë gj endje: U nda babai nga jeta dhe d oja vetëm

Uncategorized

Peshon 272 kg, gruaja tregon si arriti në këtë gjendje: U nda babai nga jeta dhe doja vetëm

45-vjeçarja Tamy Lyn Murrell zbulon se vde kja e papritur e babait dhe depres ioni i mamasë ka bërë që ajo ta kalonte fëmijërinë duke ngrënë aq sa i vinte për të vjellë./Pak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *