Sherri me Kozakun, Kebja: Ai nuk quhet Kozak por Kozeta

Uncategorized

Ai është fenomeni i rrjeteve sociale, madje më shumë njihet për të gjitha debatet dhe konfrontimet që ka bërë në rrjetet sociale duke filluar nga Shqipëria për të përfunduar në Itali./pamjet meP0SHT
Instagrami, Facebook apo Tik-Tok së fundmi (sidomos në kohën e pandemisë) mesa duket ka bërë namin duke nxjerrë personazhe pa fund, ku disa të bëjnë për të qeshur e disa ndajnë situata të ndryshme.

I tillë është edhe i ftuari i mbrëmjes, Kebja i njohur nga të gjithë, sidomos nga bisedat live me personazhe të njohur viral, por jo vetëm.Por, sonte në një intervistë ekskluzive për të shpjeguar më shumë rreth të gjitha debateve, keqkuptimeve dhe grindjeve që ka bërë deri tani.

I pyetur sesi nisi sherri me Kozakun, ai përgjigjet kështu:
Kebja: “Unë njoh një Kozeta, ai është një viktimë.
Dajakun unë e kisha mbajt mbi kurriz dhe ato fjalë nuk i kisha thënë kurrë . Kozakun e kam ndihmuar dhe ai nuk na e ka ditur asnjëherë”./pamjet meP0SHT

Leave a Reply

Your email address will not be published.