Zhaklin Lajkatari i kthehet keq psikologes me shami: Je hiрokrite! Zoti nuk egziѕton, mos më ftoni në ѕtudio me homofobë

Uncategorized

“Kodi i Familjes” ka përfshirë në debat të nxehtë psikologen Edlira Dyrmishi dhe blogeren e seksit, Zhaklin Lekatari.Ato nuk ranë dakort për projektligjin për birësimin e një fëmije nga një prind i vetëm, ne nje interviste ne Top News, duke e kthyer debatin në personal.
Dyrmishi: Të shqetëson veshja ime që shpërthen kështu, mos më fol duke pasur parasysh besimin tim.
Lekatari: S’ka lidhje besimi, më shqetëson hipokrizia, që merren vendime të tilla.

Psikologia prek një aspekt fetar duke përmendur Zotin, por përsëri u has në kundërshtimin e blogeres.Lekatari: Zoti nuk ekziston, jemi vend laik, mos më ftoni më në studio me homofobë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *