Data e përvjetorit/ Donaldi uron Bora Zemanin në mënyrën e veçantë

Uncategorized

Për Donaldin kjo mbrëmje është një datë e veçantë.

Si sot para tre vitesh ai ka lidhur dashurinë e tij me moderatoren Bora Zemani.

Për t’i dhënë asaj një shënjë, ai vendosi që brenda një kutie me ëmbëlsirë të vendoste varsën e tij dhe ta hidhte përtej murit.

Ai shpresoi se ditën e nesërme Bora do ta gjente këtë pako gjatë ardhjes së saj në ambjentet e institucionit.

I gjithë ky veprim u shoqërua me batuta dhe situate komike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *