Donaldi i “shkretë” nuk e di ç’bëhet jashtë, Romeo i publikon foton që binjaku i tij nuk do donte kurrë ta shihnin njerëzit (foto)

Uncategorized

Donald Veshaj ka nisur një aventurë të re brenda shtëpisë më të famshme në Shqipëri, “Big Brother VIP Albania”.

Para se të hynte, Donaldi i kishte dorézuar të vëllait edhe passëordin e Instagramit në mënyrë që ta menaxhonte gjatë kësaj periudhe.

Mirëpo, duket se “Apple” kur krijoi kodimin e telefonit me njohje fytyre, “Face ID”, nuk ka llogaritur rastet kur binjakët mund të çkodojnë celularët e njëri-tjetrit.

Diçka të tillë e ka bërë edhe Romeo. “Ra në duar të gabuara”- shkroi Romeo krah një videoje ku tregonte se tashmë mund të shihte çfarë të donte.

Foto e radhës u postua pak më parë nga vetë Romeo. Donaldi shfaqet në një pòzë pranë në lope dhe komentet qesharake nuk kanë munguar.

‘Demi vëllait’, Foto e radhës u postua pak më parë nga vetë Romeo. Donaldi shfaqet në një pòzë pranë në lope dhe komentet qesharake nuk kanë munguar.

Foto mori menjëherë vëmendje dhe jo më kot. Nga ana tjetër, Romeo premton më shumë material në ditët në vazhdim.

Donaldi e ka ruajtur faqen e tij të ‘Instagram’ brenda një kornize specifike ku mbizotërojnë foto bardh e zi dhe shumë artistike, por qëkur hyri në Big Brother dhe telefonin e profilin e tij e mori në dorë Romeo, gjëra argëtuese po vijnë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.