Gallatë në ‘BBV’, e dalloni dot cili nga djemtë e shtëpisë është veshur si grua?

Uncategorized

Situata gazmore janë krijuar në Big Brother ku konkurrentëve meshkuj u është dhënë detyrë të vishen si konkurrentet femra.

Kjo ka shkaktuar të qeshura pa fund në mesin e banorëve.

Shumica prej tyre sot kanë bërë një muaj që kur janë futur në shtëpi dhe këtë datë e kanë festuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.