Gruaja Nuk Flinte Për 40 Vjet: Askush Nuk Dinte Taa Ndihmonte Derisa Një Mjek Zbuloi Të Vërtetën

Uncategorized

Pilulat e gjumit nuk funksionuan kur të gjithë shkuan në shtrat me të dhe përshkruan pilula gjumi që nuk funksiononin. Ajo tha se kishte ngulur sytë në tavan gjithë natën, dhe pastaj përmes tavëllit u përpoq të mbyllte gojën. Bpemeto kaloi, Lee shkoi në shkollë, por kali nuk erdhi tek unë. Qerpikët, pra, po ndryshojnë, ndonjëherë duke fajësuar atë për të paaftët, por ata gjithashtu nuk dinë ta ndihmojnë.

Lee, megjithatë, shkoi në kolegj për të jetuar në shtëpi, pastaj erdhi në citim që cembalet e tij të ndryshoheshin në dhomë në peshën e natës për disa minuta. Në atë kohë, i gjithë Princi Xenan tashmë po qortonte Lee. Pastaj oktava nga Kina. Për një kohë, Lee takoi një të ri të quajtur Lee Cyoshin, me të cilin u martua.

Në moshën pesëmbëdhjetë vjeç, ai lindi fëmijë, dhe herë pas here më duheshin disa muaj për t’u mësuar me faktin se një fëmijë do të pinte në shtëpinë e tij. Shkova në vetpevet duke u përpjekur për të gjetur një zgjidhje që do të ndihmonte. Edhe kur e shikoja, ajo më shikonte me sy të trishtuar, mezi i shihja fëmijët e vegjël të dukshëm. Megjithatë, me vështirësinë për të vënë re fëmijën në atë kohë, trupi i saj zakonisht është më i mësuar të mos pijë më shumë – thotë kushërira e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.