Iliri I Del Në Krah Arjolës Pas Fjalëve Të Arditit: Dëgjo Këtu E Teprova, Kujdes!!

Uncategorized

Arditi është një nga konkurentët që ka nxitur shumë debate brenda shtëpisë së “Big Brother Vip” kjo si pasójë e batutave dhe ndërhyrjeve të tij që shpeshherë ka 0fenduar edhe disa prej banorëve.

Jo më larg se mbrëmjen e djeshme, Arditi “kërcënon” në batutë e sipër Arjolën duke i përmendur njërën prej mikeshave të tyre të përbashkët. “Pusho se ta solla A*** “, – tha Arditi duke pasuar me një sërë debàtesh.

Pas kësaj Iliri ishte ai që me qetësinë që e karakterizon nisi të këshillonte duke i thënë që duhet të ketë shumë kujdes me mënyrën e komunikimit dhe të dijë të pranojë edhe mendimet e banorëve të tjerë, sado kundër qofshin ato.

“Ki kujdes, mos të të vijë k eq pastaj kur të marrësh reagime n egative“,- shtoi Iliri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.