Keni parë ndonjëherë kësi lloj kafshe, dhe kush e di si quhet? Shikoni cfar levizje ben..

Uncategorized

E keni parë ndonjëherë këtë lloj kafshe, si e ka emrin? .. Shqarthi ( Martes foina ), i njohur gjithashtu si , kunadhja e zakonshme apo gushabardhi ,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

është një specie e kunadheve amtare në shumë pjesë të Evropës dhe Azisë Qendrore , edhe pse ajo ka krijuar një popullsi të egër në Amerikën e Veriut/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ёshtë renditur si shqetësimi më i vogël nga IUCN për shkak të shpërndarjes së saj të gjerë, popullsisë së saj e madhe dhe pranisë së saj në një numër zonash të mbr0jtura./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published.