Kush është familja nga Kosova qe apelon haptazi mos të lirohen Thaçi dhe të tjerët nga Haga!

Uncategorized

Specialja mos t’i lirojē me kusht Thaçin dhe tē tjerēt ata mund tē arratisen’ apelon familja Imeri.

Sot mē 2 nēntor bēhen plot 22 vjet nga v rasja mizo re e veprimtarit pēr liri e pavarēsi arsimtarit Haki Imeri.

Familja Imeri e ka pērkujtuar sot pērmjet njē shkrimi nē faqen e Facebook-ut me tē njējtin emēr ku shprehen se ndjehen mē tē lehtēsuar pasi ata qē dyshohet se organizuan v rasjen e Haki Imerit janē duke u gjhyku ar nē Hagē nga gjhykata speciale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *