Ky është 19 vjecari që po lu fton për je tën te Trauma i vëllai hu mbi je tën dy orë më parë pas she rrit për një femër

Uncategorized

Personi që shihni në foto është 19 vjeçari Mikel Kovaçi, i cili ndodhet në Spitalin e traumës në Tiranë duke luftuar për jetën, pas plagëve të marra me thikë gjatë një sh e r ri me disa të rinj në Elbasan.

Ai, së bashku me të vëllanë, Florencin 28 vjeç, u përfshinë në një she rr për një vajzë rreth 1 orë më parë me disa të rinj të tjerë. Në konflikt u përdorën edhe ar më të ftohta, ku fatkeqësisht për shkak të plagëve të marra ka ndërruar jetë Florenc Kovaçi.

Mësohet se ky i fundit po kurohej edhe nga depresioni. Policia po punon për identifikimin dhe kapjen e autorit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *