Leku leter.. Kingu Vali Corelone i vendos dhëmbët e dracules prej ari do habites me shifren sa paraa…

Uncategorized

Vali Corleone njeriu me i perfolun ne rrjetet so ciale vjen me nje makin super super lu ksoze! Ne baz te i nf orma cioneve thuhet se e ka bler me p arat e “shperlara”!

“Vali Corleone ka ven dhembe te Dracule prej ari ku

thot se eshte bere gati per Halloween, dhe se i kan kushtuar diku rreth 15 mi euro” ! Sht rohet pyetja se cila do jet s en zaci oni i radhes qe eo c mend rrjetin King/Vali!

Leave a Reply

Your email address will not be published.